Information

Tråkigt inlägg!! Tänkte bara informera om att jag drar och jobbar natt, har en jäkla massa pass den här veckan så det blir nog lite dåligt med bloggande.. Ska försöka hinna med att slänga upp nått inlägg med bilder från i söndags imorrn när jag vaknat.. :P

Ha det manjana!  

Seriöst nu..

Alla bilder från igår.. ♥










Vi hade faktiskt en super mysig kväll i hamnen! ;)


En berättelse i bilder

En liten midsommar historia i bilder! ;)

Glad ovetande älskling..

+ seg-kötts-helvete och snusk-majs-jävel...

leder till...

vilket ger... full glad älskling!! ;)


Tänk vad lite sommrjobbs-styckat-kött kan orsaka!! ;)


Midsommarafton!

Har haft en över lag bra dag även om jag inte har haft dom där riktiga midsommar känslorna som jag tydligen bara får när jag är hemma i norrland. :P Grillningen gick åt hel*ete, hade köpt grillskivor och marinerat men det måste ha varit nån sommarjobbare som skurit till dom för det var då fan inte ett enda jävla RÄTT i den styckningen. SEGT som fan var det så i sophinken med dom sen fick vi äta oss mätt på potatisgratäng ist... det gick juh det med! :P

Tog en tur ner till hamnen på kvällssidan och njöt av det fina vädret, gud så jag älskar sommaren. VARFÖR ska jag måsta bo i ett land med vinter?! Jag har redan ångest för hösten/vintern, tror jag ska boka in ljusterapi i höst. Aja vi är inte där ännu, just nu är det sommar och hummöret är på topp. Inte ens en jävla skit grillning orsakad av nån inkompitent jävla sommarjobbare kan förstöra min dag för kärleken flödar och det är så förbannat härligt med sommar!!

Min absolut största kärlek i livet! ♥


En ganska så vanlig torsdag

Idag har jag varit hemma hos bästaste Kim och fikat, hon är bara så förbannat rolig! Blev många skratt och en kanon start på dagen. Tog en sväng till Funbike och hämtade mina kylarskydd som hade kommit sen blev det några timmar ute på balkongen med social omsorg-boken i handen.. =)










I kväll har jag och darling varit ner till Kajens och köpt glass och vandrat runt i hamnen, vi var även ut en sväng på Björnön och njöt av naturen. Vi hade en riktigt mysig kväll! ♥


Kwäk kwäk

Vaken och redo för jobb!! Eller... vaken iaf! ;)
Natten till idag gick förbaskat snabbt så jag hoppas att även denna natt ska göra det. Har ju min Emina att umgås med iaf och då går natten jäkligt mycket snabbare. Få se om vi inte kan slänga ihop en god paj under natten om det blir lite lugnt framåt ett-två någon gång..

Nu ska jag käka lite sen middag och göra mig klar för avfärd!


Sen uppdate!

Har som vanligt när jag har fullt upp inte lagt så mycket fokus på bloggen.. eller det är väl lite synd och säga för den finns med mig i tankarna hela tiden men jag har inte alltid tid att uppdatera. Får se om jag minns vad som hänt sedan sist.. jo, i lördags var jag i garaget hela dagen och skruvade på crossen. Tätade kopplinskåpan, bytte olja, gjorde rent packboxarna på framgafflarna, kopplade in timräknaren bytte luftfilter, och bytte ut den gamla kedjerullen som skurit. Jag förberedde även sadelsänkningen som jag hoppas hinna med i veckan någon gång. Imorrn hoppas jag att dom ringer från Funbike, har beställt lite plast delar.

Söndagen spenderade vi i Hallstavik för att peppa på tjejerna och grabbarna när dom körde sista stockholmscrossen tävlingen innan uppehållet fram till i augusti. Alla var kanon duktiga som vanligt och jag blir bara mer och mer sugen på att börja tävla nästa säsong... vi får väl se vad som händer och sker.

Här kommer lite bilder från dagen i Hallstavik.. 

Anna..

Puff..

Nina..

Martin..

Johan 4:e från höger..

Cecilia..

Cecilia..

Johan..

Martin..

Nina..

Johan..

Micke, Cicci och Sussi.. pepptalk!

Johan och Julia..

Martin..

Anna..

Nina..

Cecilia..

Anna..

Puff..

Puff..

Martin..


Åsså snygg då!

Drog till syrrans salong idag för att färga håret en snabbis.. jo visst, kom hem med både färgat, slingat och klippt hår tre timmar senare.. :P Är kanon nöjd, blev en bobfrisyr och lite röda slingor i luggen.. känns värsta LYX! ♥



Tröttmössa on

Nu äre tröttmössan på här på Svarvarn.. jag orkar inte hålla ögonen öppna längre och jag tänker inte kämpa emot, har suttit uppe två nätter i rad ocg råpluggat så nu behöver jag all sömn jag kan få. Imorrn väntar en ny och för hoppningsvis härlig dag.

Sov så gott alla!


Sabina + Moa = Skit soft dag

Idag hade jag prov i "Människan socialt och kulturellt" och jag fick nyss veta att jag fick VG på provet!! :D Tyvärr så vet jag inte än vad det sammanlagda betyget på kursen blir men man hoppas ju på ett VG.

Efter provet gick jag och bästaste Sabina till Donken och käkade sen blev det en hel del shopping och mycket skratt. Fika är obligatoriskt när vi ses och idag, precis som sist, blev det en fin-fika på Stugan. =) 

Köpte en ny börs på Hollywood..


..och en 18mm töjspiral på MagicLines!


Nu är jag helt slut efter dagens bravader.. och flera dagars pluggande. Ligger på soffan med katterna och lyssnar på ljudbok, nu är det "Hobiten" av JRR Tolkien som ljuder ur högtalarna. Skönt att slappna av till en klassisk saga när hela veckan hittills varit så fruktansvärt allvarlig och stressig. 


Härliga härnta!

Måste bara lägga upp ett foto från min hemstad Härnösand... detta är Härnta i ett nötskal, skulle kunna flytta tillbaka redan imorrn! ♥


Bilder från shoppingen

Här kommer lite bilder från förra veckan då jag hade en heldag med Sabina och shoppade loss på sommar rean, var verkligen välbehövligt för jag äger så lite sommar kläder..

Jag har blivit helt besatt av oversize-linnen!! ♥




Grymt snyggt tryck, fick lov att köpa tröjan bara för trycket!


Zuuka Suki

Vet att jag i detta inlägg lovat att lägga upp lite bilder på mina nya snygga sommar linnen m.m. men jag fuskar lite för jag vill så gärna visa min nya fina cross.. ;) Blev nämligen crossägare igår till en Suzuki rm 125 och är sjukt nöjd! ♥ Körde för andra gången i mitt liv cross på bana idag med tjejerna från teamet och det gick över förväntan och jag är sjukt nöjd med min insats!! =)

Hur som hellst, här har ni pärlan..


De e mycke nu

Har inte alls varit på bloggar humör dom senaste dagarna.. trött, sur och veresig så har man nog ist kunnat beskriva mig dom senaste dagarna. Mycket med skolan och mycket med en massa annat men nu har jag kammat till mig och är på toppen humör igen!! ;D

Igår var jag på biblioteket och pluggade med bästaste Sabina som i samma veva lyckades skaffa sig en date, vem kunde tro att en sån pudding skulle gömma sig på facklitteratur avdelningen på stadsbiblioteket. Där man minst letar gömmer sig de hetaste puddingarna! ;) Efter bibblan, drog vi på stan och jag shoppade lite snygga linnen och en förbannat snygg huvtröja och så några nya nagellack. Tänkte lägga upp lite bilder i nästa inlägg.. Sen tog vi en kanon god fika och hade lite pepptalk inför Sabinas kvälls-date och sedan sa vi adjö och drog åt varsitt håll. Var iaf sammantaget en riktigt soft dag!

Idag är det student i Västerås [säkert i övriga landet med] och stackars jävlar säger jag.. alltså inte för att dom tar studenten utan eftersom det spöregnar ute. Tro mig jag har FULL sympati, jag hade nämligen också spöregn på min student, det var juh självklart topppenväder dagen innan och dagen efter men det var väl klart att det skulle regna på själva studenten... :P



Annat som händer idag är att jag ska dra och kolla på en cross i Eskilstuna... om allt går enligt planerna är jag alltså crossägare i eftermiddag, hurra för det!! ♥


Avslutar med mys musik

Jag är tokslut efter en mer än fullspäckad dag med städ och tvätt, märks att man inte hunnit vila ut ordentligt efter tre hektiska veckor. Ikväll varvar jag ner med lite mys musik från Joe Satriani och en veckotidning. Hoppas jag kan bjuda på lite roligare inlägg imorgon! =)


Varning för tråkigt inlägg!!

Idag står tvättstugan på schemat... fanns inte ett enda rent plagg i lådorna så det var lika bra att ta en heldag i tvättstugan. Hatar att göra inlägg utan foton men detta får bli ett sådant eftersom det är fullt upp här.. ska se om jag kan fixa till ett lite trevligare inlägg ikväll! :D

Hoppas ni har en trevlig dag och slipper undan tvättstugan!

Klippt igen

Har just avslutat en god middag med älsklingen, har hunnit tagit en dusch och nu sitter jag i soffan igen och myser till ljudboken. =) Joel var ner på syrrans salong och klippte sig idag, blev kanon snyggt! Sara är riktigt duktig på att klippa, tummen upp för det!

Före..

Efter..


Lördag kväll

Snart är ännu en dag slut.. solen värmer lagom och skiner otroligt vackert, jag sitter i soffan med benen uppdragna på divanen och med en salladstallrik i knät, lyssnar på ljudboken och smuttar på ett iskallt glas av världens godaste vin. Det går nog inte att njuta mer än jag gör nu.. jag hoppas alla har en lika vacker och skön kväll som jag. =)




Recept på god sallad till ca 2-3 personer:
3-4 dl valfri kokt pasta
3-4 dl fryst ärter-majs-paprika blandning
1 näve grovhackad valfri sallad
1 förpackning apetina fetaost (tärnas)
2-3 msk keso
citronpeppar efter behag

Häll upp ärter-majs-paprika blandningen i en skål.
Koka pastan aningen al dente och slå över ärter-majs-paprika blandningen.
Grovhacka salladen och blanda ner i skålen.
Strö fetaosten över blandningen i skålen och tillsätt även keson.
Avsluta med att krydda med citronpeppar efter behag.

Servera gärna med rhodeisland dressing till! :D


Jag säger hej, vilken underbar dag det är..

Idag är en sån där skön dag som man behöver ibland när det varit hektiskt under en väldigt lång period, idag är en sån där dag då det händer alldeles lagom mycket. Vi har varit och tvättat bilen och hyrt ytterligare en film... jag vet, vi tillhör den där lilla skaran som inte laddar hem filmer utan stolt går och hyr dom på gammaldags vis i en affär. Någon måste ju se till att dom går runt också. =) Soffhäng och god lunch framför Göta kanal 3 avklarades för någon timme sedan, nu tänkte jag att jag skulle gå ut på balkongen och läsa några sidor ur min kursbok medans Joel spelar lite dator.. fy fasiken vad skönt det är att slappa, hade nästan glömt hur ofantligt skönt det är!! 







Smultron mys

Idag har jag vart flitig som en liten myra.. jag har följt med Joel till tandläkarn, han röck ut en tand i morse, sen har jag varit och storhandlat, diskat världens bamse disk, varit och hyrt film, myst i soffan till filmen och nu har jag hällt upp ett glas smultron vin med isbitar och slappar välförtjänt efter en stressig dag.. =)

 

Bilder från i tisdags och igår @ sura crossbana

I tisdags var det cross träning i Sura och jag tog med kameran för att fota lite då Anders Pia och Martin körde.. Pia hann jag aldrig fota, hon hade klotat och rivit upp hela armen när vi kom men jag fick någon bild på Anders iaf och en hel del på Martin.

Martin..






Anders..





Joel, Anders och Pia.. man ser lite av Pias köttsår.. :P


Lilla Rutan-Tutan


Vet ej vem det är men det är alltid kul att knäppa kort på tekniska åkare..




Igår va inte Anders och Pia med och körde, istället fotade jag Martin och Johan. Det var grymt dammigt och extremt dålig sikt pga det men jag lyckades ändå få till lite schysta bilder!

Martin..







Johan..




Tävlingsdagen i Nynäshamn

Det blir alltid så förbaskat många bilder tagna då man är på tävling så jag tänkte ge tävlingsdagen i Nynäshamn ett helt eget inlägg med en massa bilder..

Martin i kvalet..





Cicci i kvalet..




Tyvärr så vräkte regnet ner då syrran körde sitt kval så det blev inga bilder från det, passade på att ta lite andra bilder mellan kvalen och finalerna istället..

Pappa och syrran :)

Lille gos Fransson! ♥

Å såklart lilla Rutan, gofisen! ♥


Sedan var det dax för Cecilias final!! Cicci på startgrinden, får lite pepp av Nina..




Cicci gjorde en bra tävling och slutade 11:a av tjejerna.. :)


Martins tur att köra final...






Martin slutade totalt 7:a i sin klass, bästa placeringen hittills.. han fick ''blommor'' av Anders! :P


Det vart någon timmes väntan innan det var dax för syrran att köra sin final så jag passade på att fota lite andra saker. som t.ex. Rut och Frans.. ;)






Nu var det dax för syrrans final, vi slapp regn så jag fick lite fina bilder.. syrran i grönt.








Pia slutade totalt 5:a av tjejerna.. :)



Vi hade alla en kanon dag i Nynäshamn och nu laddas det om inför nästa tävling som körs den 20:e juni i Hallstavik! :D


Jaha då hade ännu en hel vecka gått..

Tillbaka igen efter en mer en hektisk vecka! :D Har haft mamma och pappa på besök och inte en enda dag har varit långsam.

I lördags spenderade vi hela dagen i Nynäshamn för att kolla på syrran när hon, Martin och Cecilia körde tävling, alla var kanon duktiga som vanligt! [Tänker göra ett separat inlägg om dagen i Nynäshamn]

På söndagen var jag först med Joel till tandläkaren sen firade vi morsdag med tårta. Pappa hjälpte mig att sätta upp hyllor, gardinstänger och annat plock. På kvällen var vi förbi syrrans salong och tittade sedan for alla hem till oss och käkade en sen middag.  

I måndags var mamma till frissan sen var vi ner till hamnen och åt glass och tittade på båtarna, vi shoppade på Rusta och Plantagen och gjorde sommarfint på balkongen.. vi var också ute och åkte lite bil på kvällen.

På tisdags morgonen drog pappa på mässa och mamma och jag gjorde Nisses, Ica Maxi och Ikea och stannade till hos Pia för att lämna en liten present till hennes nyöppnade salong, hon öppnade den nämligen i tisdags för första gången. På kvällssidan drog vi till Sura för att fota när Pia, Anders och Martin körde lite cross och senare på kvällen käkade mamma och jag jordgubbar och drack cider på balkongen för att pusta ut efter en mer en hektisk dag, vi hade så mysigt! :D






Igår klev jag upp i ottan och sa hej då till mamma och pappa, som skulle åka hem senare under dagen, sedan drog jag ner på station för att möta upp Sabina och dra med tåget till Stockholm för att gå på KTC [Kliniskt Tränings Centrum] i Huddinge. Vi fick sticka dockor i armen, sätta kateter på manliga och kvinnliga atrapper och ge intramuskulära och subcutana injektioner på välanvända prov-objekt. Dagen var mycket lyckad och jag är så förbannat stolt över mig själv som utan panik lotsade mig själv och Sabina runt på perongerna och hittade rätt på första försöket, STOR guldstjärna i kanten till mig för den prestationen! ♥

Idag har jag haft min första riktiga slappardag på tre veckor!! Jag har lullat runt i nattlinne halva dagen och sedan tog jag mig ett riktigt långt skönt varmt bad med tända ljus, ljudbok och en massa veckotidningar. ;) Nu är jag ganska så laddad för att åka till Strängnäs om två timmar för att fota Martin och Johan när dom kör cross!


RSS 2.0