Milton önskar..

..alla ett gott nytt år! ♥


©Cecilia H


Vi firar det nya året!

För fjärde året i rad så firar vi nyårsafton här hemma med Anders. Just nu sitter grabbarna framför tv:n och spelar GT5 och jag säckar framför datorn.. vi har ätit trerätters och känner oss en aning dästa. Det har hittills varit en super mysig kväll och lär fortsätta i samma anda.

Hoppas allas 2011 varit lika bra som mitt och att 2012 blir ett år i samma tecken! Vi på Svarvarn önskar alla ett Gott nytt år! ♥






Julafton med lilla familjen

God jul på er!
Förmiddagen spenderade jag på BB med alla mina underbara arbetskamrater, det finns nog inte en bättre arbetsplats att spendera julafton på.. det finns nog inte en bättre arbetsplats över huvud taget! :) Eftermiddagen har spenderats med väldens bästa pojkvän och våra små lurvtussar i soffan framför Kalle och Jul med Ernst. Vi fixade iordning varsin god jultallrik och har faktiskt haft en jätte mysig julafton tillsammans. ♥


Minimodell!

Milton ställer upp i "Vi föräldrar" tävlingen om att bli omslagspojke för tidningen.. jag tycker så klart inte att det finns någon bebis som passar bättre som modell! ♥

Alla som har facebook, gå ut å rösta, jag kan skicka länken!


Min verklighet just nu..

Tar en micropaus i pluggandet.. man behöver fylla på hjärnan med lite energi då och då för att orka. Har precis tuggat i mig en välförtjänt rad Marabou Sensation yoghurt och hallon så nu är det dax att ladda om och nöta igen! Ha en bra dag!


Tjejkväll!

I fredags hade jag två av mina tre favoritbrudar här på middag, vin och spelkväll. Vi hade en skitmysig kväll här hemma till 23-snåret sen drog vi ner på stan för att fortsätta partandet. Det var första gången på evigheter som jag orkade stanna ute ända till stängning, förmodligen pga det trevliga sällskapet! ♥ En repris på den lyckade kvällen planeras inom en ganska snar framtid!




Köttbullsrull!

Blev akutsugen på hemgjorda köttbullar med potatismos häromdagen och voalla:




Idag blir det nog en laddning till.. är så bra att ha i frysen! :)


Nyfixad!

I måndags var jag hos Sara på Complete hår och naglar och fixade håret. Det blev klipp och färg, Sara fick fria händer och tyckte att jag skulle bli en rödtott!



Välkommen till världen lilla Daniel! ♥

Äntligen har Annikki och Robban blivit föräldrar! Jag kan inte ens beskriva hur glad jag är för eran skull efter 10år av längtan! ♥


 


Ljusceremoni för lilla Malva!

I eftermiddag var jag till Köping och deltog i en ljusceremoni för lilla Malva 2,5 år som bara har sex månader kvar här på jorden. Malva har kämpat mot sin cancer ända sedan början av livet och för några dagar sedan fick familjen beskedet att hon förlorat kampen. Några vänner till familjen anordnade därför en ceremoni på stora torget i Köping dit man fick komma för att tända ljus, stötta familjen, skicka upp vackra rislyktor i skyn och donera pengar till familjen så att de kan göra den sista tiden i livet för Malva så fin som möjligt. Det kom jätte många fina människor och deltog i ceremonin som varade i två timmar. Det var blandade känslor och det gick inte att hålla tillbaka tårarna när man pratade med familj och vänner eller när man såg hur många som kommit för att stötta. Alla arbetskamrater från mitt gamla jobb (där Malvas mamma också jobbar) hade samlat pengar som de donerade till familjen, de hade också fått ledigt från jobbet för att delta i ceremonin vilket jag tyckte var väldigt fint! Jag hoppas att Malva får en fin sista tid med sin familj och hon har helt klart en extra plats i mitt hjärta!





Fredagsmys!

Igår var vi bjuden till Martin och Cecilia på taccokväll.. det blev en jättetrevlig kväll med god mat och massa mys med Milton! :)

Bebismys med farbror Joel! ♥



Tentavecka!

Såhär ser det ut en vanlig pluggdag inför tentan.. tyvärr så är det mer rörigt i min hjärna än på bordet just nu vilket inte bådar gott inför tentan på torsdag. Jag har ALDRIG varit såhär omotiverad och jag har ALDRIG förstått så lite i hela mitt liv!





Liten knubbsäl!

Lilla godingen! ♥


RSS 2.0