Adjö fullproppat skaferi - välkommen nya fina skåp!

Ikväll har vi haft besök av Joels mamma och moster... vi fick superfina tulpaner och sen hade vi lite mitt-i-veckan-pizza-mys! :) Jag har förutom det hunnit med en hel dag av föreläsningar och en tripp till Ikea för att köpa ett nytt skåp till köket.
 
Nya kuddfodral, tavelramar och bilder!
 

Bakislördag!

Lördagkvällen spenderades något bakis i soffan med film och gomat hemma hos Pia, Frans å Rut! ♥
 

Klassfest med dom bästa!

I fredags bar det av hem till en klasskompis på Lillåudden för partaj! Det som skulle firas var avslutet på termin 4 och intåget i termin 5! Fatta att om ett år står vi i domkyrkan och tar emot vårt broche och vår legitimation... ljuva tanke!
 

Jobbdagen som slutade på akuten!

Har jobbat som en liten dåre både runt jul och nyår men även i början av Januari. Ett av passen jag jobbade så råkade jag göra en praktvurpa i trappen upp till Lab och slog ett praktfullt hål i knät vilket resulterade i en rullstolsfärd till akuten iklädd arbetskläder (så jä*la pinsamt)! Jag fick till slut två stygn och lite värktabletter... slutet gott allting gott! Och imorgon skall jag och min barnmorskegranne utöva lite grannsamverkan, hon bjuder på kaffe och jag bjuder på stygn, hon skall alltså få plocka bort dom! ;)
 

Nyårsfirande!

I år hade jag och Joel två gäster till nyår, Anders (som är stammis på nyår) och Branco! Men man är väl inte en Källströms för inte, glömde knäppa kort på gästerna eftersom jag spenderade mer tid med att fota maten.. :P
 

Juletid i Västerås!

Ojoj nu var det ett tag sedan sist igen! Börjar med lite bilder från Julen som firades med mamma och pappa här nere i Västerås. :)
 

RSS 2.0