På stadsbesök i härnösand!

Igår var jag på besök hos en gammal klasskamrat till mig som jag inte har träffat sedan 9:an. Det var riktigt roligt att få prata om gamla minnen och annat knas. Fick träffa hennes dotter också som hade blivit så stor!

Tess och lilla Eira! :)


Det är såå kul att få komma upp en hel vecka och passa på att besöka vänner och familj... det betyder så mycket!


SJ - Bra eller anus?

Imorrn går den årliga resan med SJ av stapeln... frågan är väl snarare hur MÅNGA timmar vi kommer att bli stående någonstans inte OM det kommer att inträffa. Hur gick allt så snett igentligen??

Nä nu ska vi inte gräva ner oss i negativiteter, det är ju snart JUL! ♥ Gud så jag längtar efter att få umgås med nära och kära, äta god mat och bara mysa, julen är för mig den absolut bästa högtiden på året!

Idag är det packning och städning som har stått på agendan och så har jag vattnat blommorna en sista gång hos Jessica eftersom jag kommer att vara borta en hel vecka. Förutom det har jag laddat med en redig hemma dag med massor av wii-spelande och korsordslösande.. perfekt uppladdning för en förmodligen kaosladdad morgondag! :D


Mosters små rynk!

Var till syrran på salongen igår och fick mig en spamanikyr... rekomenderas till alla som vill skämma bort sina händer lite extra! Jag passade juh så klart också på att mysa med mina två små rynk när jag ändå var på G! ♥





Fika mys hos Kim!

Igår var jag hemma hos Kim och lilla Junior och hälsade på... han växer så det knakar lillplutten, fattar inte att han har blivit så stor så fort!


Dunkar just nu!

Detta är det hetaste dunket hos mig just nu.. bara sånt jag blir glad av.. :D




Kusin Det!

Bloggtorkan är ett faktum... :P Har haft ett ganska så intetsägande liv senaset veckan. Går som i en bubbla och väntar besked från högskolan... kommer förmodligen på torsdag eller fredag så nu får ni hålla tummar och tår så att jag kommer in!!

Förra veckan testade jag också på att jobba dag för första gången på 8 månader... hmmm... inte EN gång till tack, fy fan vad jag avgudar att jobba natt!! Ska dock jobba dag på onsdag och kväll på fredag men jag hoppas att det hinner bli utbytt till natt istället, jag klarar verkligen inte av att jobba dag!

Hela dagen i lördags och några timmar i söndags spenderade jag på syrrans salong.. vi färgade mitt hår, satte i hårförlängning och klippte det snyggt... jag är sååå nöjd! Adjö korta fula hår - hello gorgeous long beautiful nice awesome hair! ♥

Före:

Efter:


Nu ska jag dra och jobba... fick nämligen en natt inatt... yeii! Ni kan nog räkna ut hur trött jag kommer att vara på onsdag då jag ska jobba dag... :P 


RSS 2.0