Nu är det dax för Fredagsmys!

Idag har vi suttit hela dagen och skrivit på vårt examensarbete, nu är jag hur trött och slut som hellst så kvällen kommer spenderas i soffan framför en massa film!
 

Projekt Balkong

Efter allt skrivande på C-uppsatsen igår så tog jag mig en sväng till Ikea och införskaffade mig lite nya möbler till balkongen... jag är så jäkla nöjd! Här ska vi sitta i sommar på kvällarna och dricka rosé och snacka så jäkla mycket skit! ♥ Jag längtar tills jag får köpa lite blommor och grejer och slutföra mitt lilla projekt!
 

Sanna 22år!

I onsdags hade jag och Louisa lite firande för Sanna... vi köpte kinamat, drack rosé och skrattade ihjäl oss åt extremt dåliga skämt, det var en supermysig kväll!
 

Myskväll!

Påskaftonskvällen spenderades på Karlfeldarn med Pia och Oscar med god mat och monopol.
 

Happy Easter!

Påsken firades hemma i Härnösand hos mamma och pappa... jag tog mina dagliga promenader, njöt av fint väder, trevligt sällskap, gjorde en nostalgitripp bland gamla foton och njöt av god mat! Och när jag kom tillbaka efter påsk visade vågen -1,2kg!! Ibland är jag lite extra stolt över mig själv!
 

Sista salstentan ever!

Skrev min sista salstenta för utbildningen förra veckan, det firades med lunch på stan med finaste tjejerna. I Januari är jag färdig syrra!!!!!
 

Landstingsapan ;)

Fick lov att fota mig på sjukhuset inför sommarens jobb... ID bilden blev inte lika snygg som den här! ;)
 

Lite matbilder m.m.

Såhär ser mitt nya liv ut.. träning och god mat! :)
 
 
 

RSS 2.0