Kvällsmys!

Såhär såg det ut när Joel hade somnat igår kväll... ♥



Måndagsfirande!

Igår hade vi lite middagsbesök av Martin, Cicci och Milton. Vi firade deras husköp med fläskfilé och tillbehör, gott var det! :)



Måste bara..

..lägga in en bild på goaste Milton! Han är ju bara hur underbart söt och go som hellst! ♥


©Cecilia Harström


Jultomten är död!

Och det är mina känslor för julen med. I år firas ingen jul för min del.. idag tänkte jag att jag åtminstone skulle pynta advent men jag skiter i att göra det oxå! Om jag ska sammanfatta det här året så har det nog varit det bästa på säkert 10-12 år, med andra ord ett riktigt toppen år på alla plan. Jag har påbörjat världens bästa utbildning, jag har träffat så otroligt fina människor som för alltid kommer att ha en plats i mitt hjärta, jag har påbörjat en viktminskning som har gått över förväntan, jag har skaffat mig världens bästa jobb, jag har haft den bästa sommaren någonsin och jag mår bättre än jag någonsin har gjort!! Så att julen skiter sig i år känns inte alls speciellt knäckande, för att citera min chef på BB "Du vet väl att man inte kan få kryss i alla rutor" och så är det väl! Nu ska jag fortsätta dagen i samma anda som igår..


Tröttmössa!

Har haft en riktigt slö helg med mina små hjärtan.. vi har sett nio filmer, ätit gott och bara njutit av ledigheten. :) Idag blev det därför en välbehövlig promenad ner till stan för att träffa Jessica och snacka lite skit! ♥


25 år!

Hipp hipp hurra för mig själv idag... eller igår! Nu är man 25år gammal, tiden får så fort! Födelsedagen firades med Mamma, Pappa, Joel, kissarna, Annikki och Robban uppe i Härnösand och vi hade skit mysigt! ♥ Jag önskar att vi bodde närmare varandra..


Miljöombyte!

Inlämningsuppgifter är inskickade, väskor är packade, katter är fixade!
Snart är vi på G upp till dom som betyder mest! ♥

Trevlig helg på er!


Fullrulle!

Har pluggat öronen av mig idag sen har jag barnvaktat Mille.. goaste ungen i världen! ;)

Gograbbarna! ♥


Äntligen ledig!

Har haft en mysig helg med både mina föräldrar och svärföräldrarna. Vi har tjuvstartat firandet av min födelsedag och jag har fått en hel del fina presenter. :) Det var länge sedan jag kunde känna mig helt avslappnad men den här helgen har jag verkligen fått ladda om batterierna.







RSS 2.0