Ikea är mitt söndagsnöje!

Passade på att dyka förbi på ikea idag med... vafan ska man annars hitta på på en söndag?! :P Inhandlade en ny taklampa och ett par bordstabletter. Riktigt fint blev det!


Nya kicks = super glad tjej

Ja vi tar väl ännu ett inlägg medans jag är i farten.. :P

Tänkte bara slänga upp några bilder på mins snygga nyförvärv.. fyndade tre par kicks till priset av ett för någon vecka sedan på stan, lyckan var total. Tänk att man kan bli så glad av något så fjuttigt som skor! ♥







Det är inte bara skor jag fyndat den senaste tiden... jag lyckades även prispressa en riktigt bra skrivare/kopiator/scanner/fotoskrivare i onsdags. Var tvungen att köpa en med tanke på alla skolarbeten som måste skrivas ut. Jag känner mig iaf som en lycklig tjej just nu! ♥


Äntligen nytt köksbord!

Jaha sämst uppdatering men bättre sent än aldrig.. :P Btw hade en super trevlig jul hemma hos mamma och pappa.. blev inte riktigt som planerad men det är väl det som är charmen! ;) Illa att vi snart är inne i februari och jag måste uppdatera folk om julen bara för att jag varit för lat för att uppdatera bloggen..

Men men jag har iaf börjat skolan för dom som inte vet det.. går första terminen på Sjuksköterskelinjen på MDH (Mälardalens högskola). Vi har sjukt fullspäckat schema just nu så någon bättre uppdatering här på bloggen utlovas för tillfället inte.. :)

Igår fick vi iaf hem vårt efterlängtade köksbord! Kim var här och lämnade det och tog med sig vårat gamla hem... lång historia men vi blev iaf av med vårat gamla på ett smidigt sätt! :) Jag passade på att handla en matta på ikea som vi nu har under köksbordet, jag är så s*tans nöjd!!






RSS 2.0