Mille hos frissan!

Igår var Milton hos frissan för första gången någonsin... inget skrik eller gråt, kanske inte så konstigt när man blir mutad med lussebullar! ♥
 
©Cecilia Harström

Fredagsmys!

I fredags var det tentadax i Kvantitativ metodteori. Jag och tjejerna passade på att träffas på Chiccos innan för lunch och gofika... vi brukar normalt gå ut och käka efter tentan men vi hade sen tenta så då fick det bli innan! Det betyder så mycket att ha en sån rutin för att avdramatisera själva tentakänslan och för att ha nått kula att se fram emot.
 
Efter tentaslitet blev det ett kvällspass på BB och sen fick jag lov att även jobba lördag och söndag då det var fullbelagt på avdelningen och ont om personal. Pengar på banken!
 

Luciafirande!

Igår firade vi lucia men Mille, han var världens finaste lilla tomte! ♥
 

Mysig dag!

Idag tog jag först en promenad till Viktväktarna... 1,1kg ner den här veckan, jag är stolt över mig själv speciellt nu kring juletider! Juletider var även veckans tema där vi fick tipps och idéer inför kommande julbord m.m. Efter det knatade jag vidare till syrrans salong för att fixa mina naglar! Jag har inte kunnat ha lösnaglart på ett halvår pga praktik och jobb så nu var det verkligen på tiden!
 
Lite bra att veta inför julafton! :)
Det var riktigt fint väder idag -7 och strålande sol mitt på dagen!
Lite bilder från nagelhörnan på nya salongen..
 
 

En dagtur till Fagersta!

I lördags gjorde jag en liten tripp till Fagersta för att hälsa på ett supermysigt par som jag hade hand om på BB i sommar. I söndags fick jag en super söt bild i ett mms på lilla Dyllan (deras son) som han hade råkat tagit själv på mammas telefon! ♥
 
Jag hade riktigt bra resväder till Fagersta!
Här är lilla Dyllan! ♥

Piercaren!

I fredags var jag en tur till Jonas på MagicLines och fixade mig en skindiver på kinden.. ♥

Mysdag inomhus!

Idag snöar det och är riktigt kallt ute så jag tänker inte sätta min fot utomhus... jag är dessutom genomförkyld!!
 

Min resa!

Här kommer några för mig inspirerande bilder på min viktresa.. :)
 
Före:
Efter:

Milton!

Måste bara lägga upp lite fler bilder på världens finaste lilla krulltott! ♥
 

Lägenhetsmys!

Vi har piffat till lägenheten lite.. nu är den riktigt mysig!
 

Tattootripp till Örebro!

Jag spenderade en eftermiddag med Kim i Örebro för några veckor sedan som moraliskt stöd! :)
 

Party all fall long!

Någonting det varit gott om i höst är partaj!! Utan de roliga helgerna hade jag nog aldrig pallat med det tunga allvarsamma slitet i skolan under veckorna!
 

Fasters ögonsten

Ja och en stor sak som hänt i sommar är att fasters gofisunge har börjat på dagis och han har lärt sig gå!! Eller vid det här laget springer han faktiskt mest... åhhh han har blivit så stor!!
 

Praktik termin 4 SSK programmet!

Efter sommaren började allvaret i skolan igen. Min grupp gick ut på praktik först, jag fick mina placeringar på Hjärtavdelningen (8v) och på Avd. 69 Neonatalavdelningen (2v). Trivdes som fisken i vattnet på båda avdelningarna men skolarbetet paralellt med praktiken höll på att ta knäcken på mig totalt, jag övervägde t.o.m. att hoppa av vilket jag är glad att jag inte gjorde!
 

Sommar i Harraker!

Hade en jättemysig dag ute i Harraker hos Anna precis innan skolan började, det var en utan få dagar med sol och riktig värme och bilden från den dagen är så vacker så det nästan känns som ett hån att titta på den idag när vi har 3dm snö och 5 minusgrader...
 

Motor & Musikfestivalen i Älvdalen!

Innan Rhodosresan var vi även detta år i Älvdalen på den årliga M&M festivalen... eller vi spenderade faktiskt mest tid i Joels föräldrars stuga i Stop. :)


 

Äntligen tillbaka!!

Hej igen!!
Uselt uppdaterat under X-antal månader.. det beror främst på total tidsbrist pga praktik m.m. så jag får be om ursäkt för det! Lovar att sammanfatta det ni missat i några olika inlägg efter detta! ♥

RSS 2.0