Lilla Junior!

Nu är jag hemma hos mamma och pappa och tar igen mig... försöker begrava all stress här uppe i norrland och komma tillbaka med fullt överladd av energi, fortsättning följer på den punkten.

Igår passade jag på att hälsa på Kim och lilla Junior innan vi drog upp över. Gud så liten man kan vara, ändå har han ju växt en massa sedan han föddes för tre veckor sedan. Alla kläder är tok-förstora, han är ju bara för söt!

Lilla Dexter Thunder Niva.. ♥

Kim och Junior

Lillen drunknar nästan i babysittern ;)


Idag blir det födelsedagsfirande av pappa med middag tårta och presenter.. även mamma ska firas i efterskott. Blir en riktigt fullspäckad dag, men på ett trevligt sätt! :D 


Köpa en quad.. någon?

Nu ska quaden säljas så vet du någon som är sugen så hojta till!
25000:- men billigare vid snabb affär!





Finns även en massa göttans som medföljer men mer om det vid intresse..


Shoppa shoppa tills du dör..

Jaha då var denna dag i shoppingens tecken snart slut... puh! Jag är helt slut, jag har fått massor gjort men det var definitivt inte värt mödan att kliva upp så in i helv*te tidigt.. (minnesanteckning: Gör aldrig om detta!!)

Tv:n blev kanoners.. vi fick aldrig den vi skulle ha då den såklart hade gått så fort dom öppnade dörrarna igår men det blev en annan istället. Lika fin men något bättre.. :)

Sen är jag ganska stolt över mig själv som kom ihåg att köpa pärmar, tanken var väl att dom skulle inhandlats i Januari men bättre sent än senare! :D

Fick bli en Hello Kitty pärm.. roligare än dom vanliga trista iaf!

Å världens sötaste colegieblock fick också följa med hem, kan aldrig få för många..


Nu ska det packas inför morgondagen sen kanske jag kan få en stunds vila.. :)


Typ 1000 järn i elden

Imorrn blir det ett tidigt uppvaknande... jag har typ 1000 saker minst att göra och måste kliva upp redan kl 7!! För mig är det über tidigt och inte alls något som jag är lycklig över men det är väl lika bra att öva eftersom jag börjar min praktik på sjukhuset nästa vecka och då kommer att måsta kliva upp 6 vissa mornar, vi får väl se hur bra det kommer att gå..

Imorrn är det iaf en massa handling som skall avklaras.. mat, hygienartiklar, kattsand & kattmat, fyra stycken presenter (varför envisas alla med att fylla år typ samtidigt) och till sist så ska vi köpa en tv.. yes ni hörde rätt. :D Nu är det ingen 60 tums platt tv till vardagsrummet som skall inhandlas utan en 32 tums tv till sovrummet, platt dock! Vi har lixom tröttnat på att alla gubbar på tv:n ser ut som gröna marsmänniskor eller att bilden försvinner helt bara för att skart kontakten har sagt upp sig. Senare på kvällen är det möte med klubben så jag lär väl somna ovaggat imorrn kväll med misstänker jag, nu är jag faktiskt lite småless på alla måsten!

I helgen far vi iaf upp till mamma och pappa, det ska bli hur skönt som hellst att få komma bort från alla måsten en stund! ♥

Mitt vackra Härnösand!



Nyaste..

Ja jag har handlat lite på bästaste Tribe igen.. älskar deras silokontunnlar, fick bli svarta och rosa den här gången.

Rekomenderas starkt! ♥


Motor & Musik festival 2010!

Igår kom vi hem från semestern, jag kan ärligt säga att jag hade behövt en veckas semester till för att känna mig utvilad men jag kan också säga att vi hade det HUR mysigt som hellst!

Det blev en hel del god grillad mat, mycket trevligt sällskap, kortspel till sent på natten och en massa skratt och dålig humor. Vi hann oxå med moped- & traktor crusing, streetrace, wheels utställning, vanlig crusing och en hel del sightseeing runt Älvdalen, världens bästa semester med andra ord! ♥

Världens finaste! ♥

Här spenderade vi vår semester..





Lite bilder från Wheels-utställningen..




Moppe crusing och vanlig crusing på bynn..












Pappas syrror med respektive kom och hälsade på oss..


Detta är nu mer tradition även för mamma och pappa.. så här kommer Motor & Musik festivalen v.32 alltid att firas! ;)


Love is all around me!

Mina största kärlekar i livet! ♥





Min fina Sabina!

Har haft bästaste Sabina på fika besök idag.. :D Vi åt rulltårta och skvallrade sen drog vi en vända till Bolaget och handlade lite vin till helgen!



Nu kommer snart älsklingen hem, han ska bara packa sina grejer och sen bär det av.. längtas redan till helgen då jag ska få träffa mamma och pappa! ♥


Det är min tur nu..

..vinden har vänt!
Ligger i sängen och tänker lite över hur bra detta år hittills har varit, det känns verkligen som år 2010 är början på en fantastisk framtid!

Detta har hittills hänt under 2010:

  • Jag började läsa till undersköterska
  • Jag har köpt en mini-laptop och en kick-ass systemkamera
  • Jag har haft råd att tatuera mig
  • Jag fick massa pengar tillbax på skatten och inhandlade en cross
  • Jag har blivit erbjuden fortsatt jobb
  • Jag mår BÄTTRE än någonsin
Jag hoppas att året fortsätter i samma anda... det ska bli spännande att se ;)

Det stavas S-E-M-E-S-T-E-R!!

En veckas ledighet!! Har börjat veckan med storstädning, gardinstrykning och tårt-utdelning m.m. men nu ska jag bara ta det lugnt framöver!! Imorrn åker vi hem till mina svärföräldrar för i helgen är det motor & musik festival där, stående punkt varje år i kalendern! :D I år kommer mamma och pappa ner och bor med oss i underbara Stop, vi ska grilla, mysa och skratta hela helgen.

Grillbild från förra årets m&m festival.. :)


The arm dårå!

Lägger upp lite bilder från gårdagens sittning... tre timmar tog den, han är grymt snabbt. Jobbigt var det på slutet det skall ej förnekas även om jag är en superhjälte! ;)

Överarmen..

Underarmen.. min favvo voodoo docka!

The whole arm!


Under nålen

Om ungefär 45 minuter ligger jag under nålen... :D Första sittningen på min sleeve idag!! ♥


This is my life

Tillbaka i stan, tillbaka i verkligheten! Hade en helskön helg i vackra Älvdalen, passade på att ta en helkväll med Malin på fredagen. Vi drack vin, tuggade på snacks och pratade om allt mellan himmer och jord! Det ver så mysigt och timmarna flög iväg.. kom inte hem förrns ett på natten. :D



På lördagen blev det en sväng till Trysil med älsklingen och svärföräldrarna, handlade fyra burkar hederlig norsk jordgubbssylt till mor och far... bara det bästa är gott nog! :P På kvällen åkte vi tillbaka till Västerås igen.

Igår var det rejs i E-tuna... riktigt skoj! Jag, J och Malcom drog dit vid sju och kom inte hem förrns halv tolv inatt. :D Inatt är det jobb som gäller så jag passar på att slöa så mkt jag kan innan det är dax att slita igen. Tror jag ska sno ihop en banankaka så vi har nå gott å tugga på inatt.. :D

På torsdag smäller det förresten, då är det dags att tatueras... pratade med tatuerarn idag och har mailat över lite fler idéer, det blir nog säkert grymt!

Nu får ni klara er på egen hand, puss å hej! 


RSS 2.0