Den som uppfann vintertiden ska dö!

Har haft en riktig myskväll med älsklingen, Cicci och Marin ikväll. Åt gott och snackade en del skit.. precis så som varje lördag kväll borde se ut. Nu ska jag snart bege mig mot Köping för en natt fylld av jobb, blir dessutom en extra lång natt eftersom vi skall ställa tillbaka klockorna inatt.. FY FAN vad är det för jävla påhitt?!!

Imorrn ska jag och ♥ gå på restaurang och äta gott innan jag drar iväg på jobb igen.. ser verkligen fram emot lite kvallitetstid med min älskling!

Nu ska jag göra mig klar för nattens äventyr.. ni andra får ha en trevlig Halloween och sen får ni sova så gott!

Happy Halloween everybody!! ;)
 


Träningsvärk på en fredag

Träningsvärken Allan har flyttat in i mina muskler och orken har flyttat ut... men jag har ändå fått ganska mycket gjort idag. Nu blir det iaf mys i soffan med älsklingen till Bäck - levande begravd.

Ha en skön fredagkväll alla!

Cirkelfys - jävulens påhitt

Har just kommit hem och duschat efter mitt första träningspass på evigheter! Jag kan säga att efter 1:a varvet på cirkel fysen så önskade jag av hela mitt hjärta att någon vänlig själ, förslagsvis han från motorsågsmassakern, kunde komma in och såga av mig huvudet och göra slut på lidandet!! Tyvärr så dök han aldrig upp och varv två påbörjades... då vi kom fram till stationen med brädorna började jag fundera på om jag faktiskt redan dött och hamnat i helvetet. På tredje och sista varvet stod typ tiden stilla och när jag var som närmast att tuppa av kom slavdrivarn till träningsledare och skrek mig rakt i örat... just som jag börjat vänja mig vid att spendera resten av mitt liv i helvetet avbröts den hamrande musiken och djävulen skrek "BRA JOBBAT nu är vi färdiga"... plötsligt ljusnade allt och livet började sakta återvända till min kropp igen och spelaren spelade lugn vacker musik... det finns tydligen en gud trotts allt, vem kunde ana det?! Fy fan vilket jävuls pass!!

Sa jag att jag ska dit nästa vecka igen?! ;)

Pyssel!

Nu har det hänt en del sedan jag skrev sist. För det första så tog jag "studenten" igår... äntligen är jag färdig undersköterska!!! :D Sen har jag skrivit högskole provet också och det ser lovande ut så nu håller jag tummarna för högskolan i vår!!

Förutom skola och jobb så har jag pysslat en del med lägenheten och nu börjar den verkligen ta form på riktigt. Igår spenderade jag hela dagen med Sabina på Nisses och fyndade en massa grejer så nu är köket super fint! Jag köpte ett grymt fint tyg på Ikea härrom dagen och igår köpte jag två canvas på Rusta och pysslade med att skapa två tavlor... jag är riktigt nöjd med resultatet. För en gångs skull så blev det precis så som jag tänkt mig! 

Bilder från köket..



Tillbaka igen!

Hej!
Finns en anledning till min bloggtorka.. den heter stress. Har helt enkelt inte haft en minut över ens för att skriva ner några skruttiga ord. Idag är inget undantag, jag har varit igång sedan tidigt imorse med städning och packning inför resan till svärföräldrarna. Vi skall spendera hela helgen i Älvdalen, Joels bror har fyllt 30 och han skall firas! :D
Jag var en snabbis till Sara på syrrans salong och kapade luggen så att jag skulle kunna se något av firandet i helgen.. den var äckligt lång!
Nu ska jag packa det sista, lite varma kläder för idag är det Koft-väder här, fy fasiken så kallt det är!

Hoppas ni får en underbar helg! ♥

Baciller örverallt!

Morgonen började sådär.. Jag brukar lyxa till det med att äta frukost i sängen framför tv:n, speciellt när jag är sjuk, men idag gick det inte. I sovrummet låg nämligen min andra hälft och kippade efter andan, snorade, snörvlade och snarkade. Någon måste ha smittat honom med världens dunder förkylning... *host*! Jag fick snällt sitta vid köksbordet.. inte lika mysigt men förmodligen mycket mer praktiskt.

Alla ni som delar era liv med en man vet såklart att själv kan man gå med 40 graders feber, halsfluss och bruten arm och ändå få saker gjorda i hemmet men killar/män har det anorlunda. Dom blir döds sjuka av 37,5 graders feber och snor är djävulens påfund och något som gör att man måste tycka extra synd om dem. Om dom dessutom har hosta så är paniken fulländad och dom måste inta totalt ryggläge i dagar, totalt omyndiga att utföra andra sysslor än att äta, sova och skita. I detta hem är det inte ett dugg anorlunda... J har sovit större delen av dagen och då han varit vaken har det låtit som att jordens undergång är nära. 

Tänk så det kan vara... men ibland kan det dock vara lite mysigt att pyssla om en förkyld stackare! ;)

Världens bästa! ♥
 


Gynning, ljus och jag!

Jäkla skitväder, jäkla förkylning och jäkla dåliga tv-program! Nu har jag fått ur mig allt det dåliga, då kan vi övergå till det possitiva. Med tanke på rådande läge så såg jag till att göra det bästa av situationen, jag köpte en ny bok, tände en massa ljus och drack te. Det är väl ändå det hösten är till för?

Jag bara måste älska Carolina Gynning! ♥


Gissa maten!

Idag blir det storkok av... ja gissa själva!


Ja ni har nog gissat rätt... det blir chiliconcarne. :D


Är det en figur från starwars i min säng?

Godmorgon världen!
Fett hår, påsar under ögonen och snor i näsan.. låter det sexigt? Inte direkt va.. det var iaf det Joel slog upp ögonen till imorse. Stackarn måste ju ha trott att Jabba the hut tagit sig in i sovrummet någon gång under natten och ätit upp mig och lagt sig för att sova breve honom. Ja snygg är man inte men så är det att vara förkyld.. känner mig dock på bättringsvägen idag så man kan ju hålla tummarna för att jag är frisk till helgen då jag ska jobba.

Frukosten är uppäten och nu är det dax för plugg igen!


Mysig helg!

Mamma och pappa var på besök i helgen.. det spelades en massa poker, det skruvades bil, det shoppades, det åktes bil och det åts god mat. Sen hjälpte dom oss att sätta upp spegeln och en väggtext i sovrummet. Synd att en helg går så jäkla fort bara, man önskade att man hade minst en vecka tillsammans.

Lite bilder från lägenheten..




Nästa gång vi ses blir förmodlingen i jul.. men då ska jag iaf vara hemma en hel vecka, då hinner man med lite mer! :D


Snorpapper och alvedon

God morgon!
Är inte på topp idag, känns som att jag pratar i en burk och bihålorna är helt igensatta. Det kallas förkylning och hittills i år har jag drabbats fler gånger än jag brukar göra på två hela år. Usch och fy, idag blir det sängen hela dagen. Tur att ögonen inte är helt igenmurade, jag kan iaf göra lite nytta genom att plugga på till det kommande provet.

Det är inte bara jag som är seg här hemma idag... mina två lurvisar passar också på att vila upp sig. ♥



RSS 2.0