Nu flyr vi fältet, adjö!

Kom just hem från jobbet, ska snart väcka älsklingen för att packa och sen drar vi till kära Dalen! ♥ Sova får jag göra när jag dör för det hinns som inte med! Ska bli så skönt med lite semester, datorn och skolböckerna får dock hänga på eftersom jag har prov nästa fredag så lite flitig måste jag ändå vara men det är ok.

Jag hoppas att jag hinner hälsa på min kära Malin när jag ändå är i krokarna! ♥



Ha en softish dag!


Paket till mig!

Igår kom paketet från Barbarella... weei!! ;) Har nu mer ett par nya favoriter!

Jag kommer aldrig ångra att jag töjde öronen! :D


Sticker snart iväg till jobbet för en sista natt den här veckan, imorrn blir det resa till svärföräldrarna för lite välbehövlig semester över helgen innan det är dax för en sista jobbvecka för sen ska jag ha min riktiga semestervecka! ♥

Ha en trevlig kväll!


Garage-dag hela dagen

Nu ska jag snart hoppa i säng, det regnar och blåser ute och det är så mysigt att ligga i den varma sängen och höra hur det smattrar mot fönstret.. ;) Jag kommer iofs somna som en stock för jag har tillbringat hela dagen i Anders garage med att mecka Honda växellåda och annat pill.. fick även 90 sidor lästa i sjukvårdsboken så idag är jag verkligen värd en klapp på min onda axel.. :P

Imorrn blir det promenad på Björnön oavsett väder och sen får jag se vad vi hittar på, nått blir det alltid. Tror jag ska flörta med syrran till veckan och se om jag kan få låna Rut eller Frans och gå långpromenad med.. om dom mår bättre dvs. Nu ska jag mysa ner i gosängen med mina egna pälsbollar, sov så gott!

Mina små ♥!

 


Studiebidrag

Idag har det handlats högt och lågt.. vi har varit på MediaMarkt, Ö&B, DjurMagazinet, Willys och Apoteket. :D Sen passade jag på att beställa hem nya pluggar till mina öron, man måste juh förnya sig lite!

Ett par sånna här är på väg hem..


Hemma och sjukskriven

Ja men bara i två dagar.. :D Gjorde en präktig luftfärd på träningen i tisdags och spenderade 13 timmar på akuten tisdag natt till onsdag. Fick en hjärnskaning, minnesluckor och axeln ur och i led igen.. mår ganska så bra idag, har två lårkakor och en inflamation i axeln men förhoppningsvis kan jag jobba på tisdag igen.. :D

Har besökt syrran på salongen idag för att ta lite bilder till hemsidan... tror dock att jag ska ta med den externa blixten imorrn för bilderna blev lite mörka.. Har tid hos Sara för klippning imorrn kl 12! :) Innan dess ska jag förhoppningsvis hinna storhandla också, full fart!

Lite bilder från salongen..






Power Meet 2010

Läger upp lite bilder från Power Meet helgen... :D 



Man får se många knasiga människor under denna helg..

Min kärlek! ♥






Polisen fick självklart lov att störa det roliga..



Fy bövelen för detta stek

Nu är det lite svalare ute... bara 28 grader idag! ;P Jag har inte haft någon tid för bloggen på ett tag nu, beror mest på att det är grymt slitigt att jobba natt 77% och plugga samtidigt. Den här värmen har dessutom tagit knäcken på mig, jag går på sparlåga och gör det mest nödvändiga. Det är inte det att jag är bitter över sommaren men detta är inte svensk sommar, det räcker gott och väl med 20-25 grader istället för 30-35, det är otroligt slitigt att bara leva i den här värmen! Man får faktiskt klaga, det är lagligt och det är OK, vem fan har sagt att man bara ska gå runt och vara tacksam för allt jämt?! Visst det hade kunnat regna hela sommaren, det hade det kunnat men det hade också kunnat vara sol och 25 grader varmt och behagligt istället för 35 grader och olidligt.. det går inte att njuta av sommaren när det är såhär varmt!

Nu har jag fått skriva av mig lite så nu kan jag lägga upp lite fina sommarbilder från veckan innan det blev såhär fruktansvärt varmt, veckan då jag NJÖT av sommaren.. ;)




RSS 2.0