Soff-soffi-propp-propp

Med tanke på mitt fullspäckade schema denna vecka så har det inte funnits plats för så mycket bloggande. Men nu hinner jag med att uppdatera i någon minut innan jag tänker lägga mig i sängen, jag är helt slutkörd efter veckans hektiska tempo!

Jag tänker iaf lägga upp en bild på soffhörnan som jag har piffat till idag med en nyinköpt matta och kuddfodral från ikea.. är grymt nöjd! Tänk vad lite textilier kan göra..

Lillen ♥ den nya mattan!


Kommentarer
Postat av: Annikki

Super fint :) ja det gör mycket att bara få in lite färg och textilier! Jag har en likadan matta fast svart som jag köpte på IKEA för snart 2 år sen och vad tror du mina grabbar invigde den med?!!...... jag kan ge en ledtråd, "det kommer frammifrån och inte bakifrån" ja jag tror du kommit på det nu ;) Iallafall det vart jätte fint!! Vi hörs imorgon! Kramisar och pussisar!

2010-05-27 @ 22:15:05 | http://smuflan.blogg.se/
Postat av: Moa

Tack så mycket!! :D Ja en färgklick gör så jädrans mycket.. blir kanon fint i rummet sen när jag får till lampan och gardiner m.m. då blir det nog ett rum man vill vara i iaf! ;)

Haha jag antar att dom invigde med en saftig spya... yumyum!! :P Mina har, peppar-peppar-ta-i-trä, skött sig exemplariskt än så länge! :D

Ringer dig senare idag, tror inte du blir allt för glad om jag ringer nu.. :P Pussar i stora lass!

2010-05-28 @ 07:56:29 | http://doitforher.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0